Uima-altaat
Altaiden suunnittelu, asennus ja huolto

Uima-altaan hankinta

Kun olet aikeissa tai kenties jo päättänyt hankkia uima-altaan, kannattaa antaa ammattilaisen auttaa sen hankinnassa. Soita meille sopiaksesi kartoituskäynti luonasi, jolloin voimme yhdessä käydä läpi toiveesi altaan ja sen tarvikkeiden osalta. 

Me suunnittelemme miten allas ja sen laitteistot saadaan teknisesti mitoitettua oikein. Yhdessä tehdyn suunnitelman pohjalta laadimme sinulle tarjouksen, jossa selkeästi erittelemme meiltä saamasi tuotteiden/materiaalien ja työn osuuden. Mikäli projektissa tarvitaan työsuorituksia muilta aloilta, autamme mahdollisuuksiemme mukaan niidenkin hankinnassa.  Hyväksyttyäsi tarjouksen, tarkennamme projektin aikataulun vielä yhdessä.

Tarkoilla suunnitelmilla ja huolellisella työskentelyllä varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja voit nauttia uima-altaastasi pitkään.

Ulkouima-altaat

Kauttamme saatavissa elementtirakenteisissa ulkouima-altaissa on teräs- tai puurakenteiset seinämät, vedenpitävä sisäosa uv-suojattua pvc-muovia (seinämävahvuus 0,5 mm – 0,75 mm altaan koosta riippuen). Allas voidaan asentaa maan pinnalle tai upottaa kokonaan/osittain maahan. Mikäli haluat betonirakenteisen altaan, saat meiltä myös valuun tarvitsemasi läpivientiosat ja muut tarvikkeet.

Sisäuima-altaat 

Yleensä sisäuima-altaat ovat betoni- tai harkkorakenteisia, ja näin ollen ne ovat osa rakennuksen pääpiirustuksia, rakennesuunnitelmia ja itse rakennustyötä. Oli kyseessä uudisrakennus tai saneerauskohde, tulemme mielellämme mukaan altaan rakenne- ja laitesuunnitteluun.

Laitteet ja tarvikkeet

Pumput

Oikein mitoitettu ja laadukas pumppu edesauttaa altaasi veden puhtaana pysymistä. Käytämme mm. saksalaisia, Speck-Pumpenin valmistamia uima-altaiden suodatusjärjestelmiin suunniteltuja hiljaisia ja tehokkaita pumppuja.

Suodattimet 

Allasveteen joutuneet liat ja mekaaniset epäpuhtaudet poistuvat tehokkaasti ja vesi pysyy kirkkaana kun käytössä on korkealuokkainen kvartsihiekkasuodatin. Suodatin on helppokäyttöinen siihen liittyvän monitoimiventtiilin ansiosta. Kauttamme saat juuri omaan altaaseesi oikein mitoitetun suodattimen.

Kemikaalit

 Mekaanisen puhdistuksen (suodatin, pinta- ja pohjaroskien poisto, altaan pesu) lisäksi allas tarvitsee myös kemiallista käsittelyä. Kemikaaleilla vesi desinfioidaan; poistetaan mm. bakteerit ja levät haittoineen ja ehkäistään niiden kasvua.

Allasveden väärä pH-arvo taas aiheuttaa haittoja niin uimareille kuin altaalle, putkistolle ja allaslaitteistolle. pH-arvoa on helppo säädellä kauttamme saatavilla, helppokäyttöisillä kemikaaleilla.

Muut tarvikkeet 

Yllä lueteltujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita allaslaitteita ja tarvikkeita; vastavirtalaitteita, vesihieronta-asemia ja putouksia, valaisimia, hoitovälineitä, mittaus/annostelu laitteita, allasimureita, suuttimia, venttiilejä, pvc-osia, allasportaita ja peitteitä.

Uima-altaat

  • Sisälle tai ulos
  • Yksityisille ja yrityksille
  • Teemme suunnitelmat toiveiden mukaan
  • Toteutus valmiista suunnitelmasta
  • Toimitamme myös laitteet ja tarvikkeet: pumput, suodattimet, kemikaalit

Katso myös

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Soita meille

0400 998 190 tai 0400 998 195

allastekniikka@allastekniikka.fi

Scroll to Top