Suihkulähteet ja vesiaiheet

Tarjolla on useita erilaisia vesiaiheita, aina pienistä, kevyistä piha-, terassi- ja parvekesuihkulähteistä monitasoisiin purorakennelmiin, suuriin altaisiin ja lampiin kelluvine suihkulähteineen. 

Suunnittelemme ja toimitamme suihkulähteitä ja vesiaiheita laitteineen ulko- ja sisätiloihin, niin yksityisiin kuin julkisiin kohteisiin. 

Vesiaiheen suunnittelu

Vesiaihesuunnittelu kannattaa aloittaa pohtimalla vesiaiheen käyttötarkoitusta, sijoituspaikkaa ja vesiaiheen luonnetta. Olisiko vesiaihe pieni koristeallas tai puro vai isompi lampi, jossa pystyisi kesähelteellä kastautumaan? Halutaanko vesiaiheeseen sijoittaa kasveja ja kenties myös kaloja? Onko pihasi maasto tasaista vai rinne, vetistä vai kuivaa maata, onko puustoa paljon ja miten puut sijoittuvat pihassa ja entäpä auringon kierto pihan yli? Sopiiko sijoituspaikkaan tyylikäs ja moderni vai mahdollisimman luonnonmukainen vesiaihe?

Ammattitaitoista apua

Ammattilaisen apu jo suunnitelmia tehtäessä helpottaa vesiaiheen valintaa ja rakentamista. Kun kaikki tarvittavat seikat tulee huomioitua, saadaan kuhunkin kohteeseen juuri siihen sopiva vesiaihe ja sille oikeanlainen laitteisto. Näin vesiaiheesta saadaan toimiva, pitkäikäinen – ja tietenkin Sinulle mieluinen.

Kun suunnitelmat on tehty huolella, on vesiaiheen hankinta helppoa. Voit hankkia kokonaan valmiin vesiaiheen, rakentaa sen valmisaltaasta tai allaskumista itse tai antaa ammattilaisen huolehtia koko projektin toteutuksesta.

Meiltä saat avun, tarvitsetpa sitä yksittäiseen vaiheeseen vesiaiheen hankinnassa tai koko hankkeen toteuttamiseen. Meiltä saat erilaisia valmisaltaita pumppuineen ja suuttimineen, pvc-allasmuovia ja -kumia, jolla kaivettu allaskuoppa voidaan vuorata. Toimitamme myös erilaisia vesiputous-, puro- ja patsaspumppuja sekä kala-altaisiin ja lammikoihin uv- ja biologisia puhdistuslaitteistoja.

Käytämme tunnettujen valmistajien mm. saksalaisen Oase-Pumpenin laadukkaita pumppuja, suodattimia, valaisimia, suuttimia ja näihin liittyviä tarvikkeita ja varaosia.

Suihkulähteet ja vesiaiheet

 • Pihalle, terassille, sisätiloihin
 • Yksityiset ja julkiset kohteet
 • Suunnittelemme ja rakennamme
  toiveittesi mukaisen vesiaiheen
 • Rakennamme itse suunnittelemasi vesiaiheen
 • Valmisaltaat, allasmuovit ja –kumit
 • Suihkulähdepumput ja –suuttimet
 • Vesiputous-, puro-, ja patsaspumput
 • Suodattimet ja puhdistuslaitteistot
 • Valaisimet, hoito- ja puhdistusvälineet

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Soita meille

0400 998 190 tai 0400 998 195

allastekniikka@allastekniikka.fi

Scroll to Top