MONIPUOLISET PALVELUT
Altaiden suunnittelu, asennus ja huolto

Palvelut

Kohteitamme ovat yksityis- ja vapaa-ajanasunnot, taloyhtiöt, uimahallit, kylpylät, palvelutalot ja julkiset rakennukset/puistot/muistomerkit.

Suunnittelu

Suunnittelemme uutta tai tarvittaessa teemme suunnitelman vanhan nykyaikaistamiseksi. Suunnittelussa yhdistämme asiakkaan toiveet ja oman ammattitaitomme tehdä ratkaisusta helppokäyttöinen, teknisesti toimiva ja turvallinen.                    

Asennus

Asennamme uima- ja poreallaslaitteistot, suihkulähteet ja vesiaiheet. Kaikki asennustyöt teemme ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti, huolella, siististi ja kustannustehokkaasti. Asentamamme laitteet ja tarvikkeet tiedämme olevan laadukkaita; luotettavia ja kestäviä.

Huolto

Huollamme altaat, lähtee t ja laitteistot. Suoritamme altaiden suursiivouksia (pesu erikoiskemikaaleilla), vedenlaatumittauksia ja säädämme vettä puhdistavaa kemikaalisointia. Vaihdamme hiekkasuodattimen hiekat, korjaamme ja uusimme tarvittaessa laitteistot. Teemme mielellämme myös huoltosopimuksia, jolloin altaan hoito jää täysin meidän huoleksemme: laadimme altaallesi yksilöllisen huolto-ohjelman ja -aikataulun ja suoritamme sovitut toimenpiteet ajallaan.

Kuntokartoitus

Laitteiston kuntokartoituksessa tutkimme laitteiston kunnon sekä varmistamme, että laitteisto on oikein mitoitettu ko. altaalle. Laadimme sen pohjalta ehdotuksen ja tarjouksen laitteiden mahdollisesta korjaamisesta / uusimisesta. Samalla selvitetään onko kohteessa tarvetta esim. automaattiselle kemikaloinnille, UV-säteilijälle, lämmittimelle yms.

Uima-altaan putkiston kuntokartoitukseen käytämme pientä putkistokameraa, jolla näemme silmämääräisesti putkiston sisäpuolisen kunnon (syöpymät, halkeamat yms.). Voimme tehdä putkistolle myös painekokeen, jolla selvitetään mahdolliset vuodot putkistossa.

Konsultointi

Laaja ja pitkäaikainen kokemus allas-alalta mahdollistaa luotettavien neuvojen, ohjeiden ja lausuntojen antamisen.

Yhteistyökumppanit

Yhdistämällä oman osaamisemme ja luomamme yhteistyökontaktit pystymme neuvottelemaan myös uima-altaiden rakentamiseen liittyvien rakennustöiden (esim. terassit, patiot, kylpyhuoneet, saunat) toteuttamisesta.

Palvelut lyhyesti

  • Uuden suunnittelu
  • Vanhan nykyaikaistaminen
  • Asennuspalvelut
  • Kuntokartoitus
  • Huoltopalvelut
  • Edulliset huoltosopimukset
  • Konsultointi
  • Laadukkaat tarvikkeet
Scroll to Top